Kjøp av båt og henger

06 august 2019
Maria Laugesen
Kjøp av båt og henger

Tenker du på å investere i en båt? Da kan E39 Båt & Henger hjelpe deg. De forhandler nemlig et stort utvalg av fantastiske båter fra noen av markedets mest anerkjente merker. Her finner du blant annet båter fra Hobby Boat, Beneteau, Boat Sweden, Askeladden og en rekke andre leverandører. Du kan finne et bredt sortiment av ulike typer båter, slik at du helt sikkert også kan finne noe som passer for dine personlige ønsker og behov. For eksempel finner du forskjellige åpne båter, konsollbåter, fiskebåter og andre båtmodeller. Derfor er det noe både for deg som ønsker en liten båt til små turer, en med plass for hele familien, en til vannsport, eller en du kan dra ut på fisketur på. Uansett hvilken du velger, så er det garanti for høy kvalitet og mye innhold til prisen.

Du kan også finne annet tilbehør til båter, som for eksempel tilhengere, påhengsmotorer samt andre typer utstyr og tilbehør. De har en butikk med utstilling på Eikanger nær Bergen, der de kan hjelpe deg med personlig service, og der det også er mulig å prøvekjøre noen av båtene i vannet. De er eksperter på området, og hjelper deg gjerne med å finne frem til den helt riktige båten for dine behov.

Så har du tanker om å kjøpe en ny båt, så kjør innom Eikanger eller besøk nettsiden på http://www.xn--e39bt-pra.no/, der du kan se alle deres forskjellige modeller. Du finner også et utvalg av brukte båter, dersom du vil gjøre et godt kupp og få en god båt til en virkelig fordelaktig pris. Det finnes noe for alle behov og budsjetter, og uansett om du skal kjøpe din første eller tiende båt. Du kan alltid komme med spørsmål og forespørsler, hvis du er i tvil om noe i forbindelse med ditt kjøp på butikken eller på nett.

Flere nyheter