Sånn ser en god dusjrutine ut

05 desember 2022
Johanne Larsen

editorial

Mange knytter dusjen til en god rutine, der man kan ha både hudpleie og diverse skjønnhetsrutiner. Men hvordan kan denne se ut? Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan finne frem til en god rutine som fungerer godt for deg og nettopp dine behov. 

Alle er forskjellige

Det første man skal huske på når det kommer til gode rutiner, er at alle er forskjellige. Selv om det kan være praktisk å hente tips og informasjon fra sosiale medier og artikler på nettet, så er det lurt å ta det nettopp det – inspirasjon, og så kan du modifisere etter dine egne behov. Behovene til en som har akne eller fet hud, vil være ganske annerledes enn til en som har tørr eller moden hud.

Hårfjerning

Derfor er det viktig å tenke – passer dette egentlig for meg? Når du skal finne en god rutine, og ta med deg de tingene som er nyttige. Dermed er det viktig å kjenne sine behov, og derfor kan det være lurt å fa kartlagt disse med en hudpleier, frisør osv – så du har ekspertise du kan trekke på når du skal sammensette en god rutine. Den vil som nevnt ikke se helt lik ut for alle. Men vi har samlet noen tips som du kan modifisere som du vil. Den kan også innebære ting som hårfjerning, hvis ikke det er noe du får gjort med laser på steder som https://klinikkoslo.no/haarfjerning/. Det er med andre ord mange muligheter, og disse er viktige å sette seg godt inn i. 

Tips til en god dusjrutine 

En god dusjrutine kan innebære kroppskrubb og vask. Her er det lurt å finne en såpe som passer til kroppens behov, og en lukt du liker. Kanskje en såpe med oppfriskende lukt om morgenen, og en med en avstressende, avslappende duft om kvelden? Det er mange muligheter, og her spiller personlige preferanser en stor rolle. 

 

Flere nyheter