Barnevennlig hjem med gummifliser

28 august 2021
Johanne Larsen

Skal du innrede et barnerom eller lekerom? Da er det lurt å tenke på hvilke materialer du skal bruke, som er både pene og trygge. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal fokusere på, og blant annet se på hvorfor du bør bruke gummifliser. Det er det nemlig mange fordeler ved. 

Hvorfor gummifliser? 

Gummifliser er utrolig smarte når man skal innrede et barnerom eller kanskje til og med et lekerom eller barnehage. Noe av det som er viktig når man skal innrede rom som barn skal være i, er at det er trygt. Det er jo gjerne sånn at når man får barn, eller bare skal innrede for eksempel en barnehage, så er sikkerheten utrolig viktig. Det er ikke så rart. Det er jo nemlig sånn at barn ikke i samme grad er oppmerksom på hvor trygge omgivelsene er, og derfor blir man nødt til å hjelpe dem ved å lage det så trygt som overhodet mulig. 

Da er gummifliser faktisk et helt supert alternativ til vanlig gulv. Det er nemlig sånn at gummifliser er forholdsvis myke. Det gjør at man ikke slår seg i samme grad hvis man faller, men det har også en annen helt klar fordel. Det er jo en god grunn til at mange barn bruker sklisikker, altså sokker som har små gummiputer under. Det er rett og slett fordi mange underlag er veldig glatte, og for små barn som kanskje akkurat har lært å gå, så kan det fort bli både glatt og vanskelig. Gummifliser er derimot sklisikre, og dermed kan man leke, gå og løpe på gummifliser uten å skulle være like redd for å skli eller falle og slå seg. Det er utrolig smart når man skal innrede et barnerom, lekerom eller barnehage. Med gummifliser får du altså et flott og sklisikkert alternativ, og det er verdt å ha i bakhodet. 

Flere nyheter