Dekorere veggen med fototapeter

06 juli 2021
Maria Laugesen

Mange nordmenn har en ganske minimalistisk og lys innredningsstil. Til denne har det blitt utrolig populært med kontraster som bryter det lyse og rene utseende, og som får farge og liv inn i hjemmet. Det kan for eksempel være ved å male en eller to vegger i en annen farge, men det kan også være ved å bruke fototapet.

Fototapet kan skape kontrast

Fototapet er – som navnet sier – en tapet med foto eller motiv. Det kan være alt fra abstrakte motiver med kunst og mønster, motiver av dyr og natur, byer og skylines, barnetapeter med tegneserier eller noe helt annet. 

Disse fototapeter er altså opplagte å bruke i et rom der du vil skape noe kontrast, endre rommets utseende og atmosfære. Det er for eksempel populært i stuen å velge en stilig og moderne fototapet som kan lyse opp rommet. Det kan blant annet være abstrakt kunst eller motiver av flotte skylines, eller du kan gå med de populære tre- eller steinvegger.

På soverommet kan en fototapet være med til å gi det rolige, koselige og varme uttrykket som de fleste ønsker å ha på sit eget soverom. Her kan du med fordel velge litt mørkere fototapeter som kan brukes bak sengen eller på andre vegger. 

Fototapeter for alle rom

Men fototapet hører ikke bare til på soverommet og stuen. Du kan også bruke fargerike, søte og morsomme fototapeter på barnerommet, kule og moderne tapeter til kontoret eller lyse og fine fototapeter til kjøkken eller bad.

Det er helt opp til deg å velge hvordan du vil bruke fototapet i ditt hjem, og på den måten har du også mulighet til å uttrykke noe personlig og skape noe helt unikt. Du kan finne et imponerende utvalg av fototapeter online hos sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html der du uten tvil kan finne noen favoritter. 

Flere nyheter