Kjøp lamper på nett før jul

20 desember 2020
admin

Kjøp lamper på nett før jul og slipp unna folkemengdene på julehandel.

Hvis det er en ting som er viktig denne julen, så er det å holde seg så isolert som mulig. Det høres jo helt tullete ut hvis man ikke visste hva som har skjedd dette året. For julen er den tiden vi stimler sammen for å feire. Til familiemiddager, til julebord med venner og kollegaer, til konserter og arrangementer og i butikkene til julehandel.

Men akkurat i år er alle de tingene noe vi burde unngå. Vi sitter i karantene for å få lov til å komme hjem til jul. Vi får ikke lov til å møtes særlig mange sammen, vi prøver å unngå all unødig kontakt med omverdenen sånn at vi ikke blir syke selv eller smitter andre vi skal være sammen med, så det med å handle julegaver, eller hva som helst annet, i år skjer mye mer på nettet.

Det å kjøpe lamper på nett er utrolig lett og helt klart en mye bedre opplevelse enn å skulle ut i rushet før jul. Jeg har syntes det har vært så deilig å sitte inn bak dataen min og kunne kikke på ting og bestille det til levering, for det å gå ut er ikke særlig fristende.

Tryggere og mye mer praktisk

At ting skal være trygge og praktiske er kanskje ikke akkurat det vi vanligvis tenker mest over i juletiden, men i år er det de to ordene som har tatt over, både når det kommer til feiring og når det kommer til å kjøpe gaver. I år har jeg og mannen min kjøpet lamper på nett og er så glade for å ha sluppet unna å dra ut i butikkene.

Når sant skal sier er kanskje gavene i år litt mindre viktig enn de pleier å være. Det er aldri det det handler om, men i år handler det ekstra lite om det, og det er noe som merkes. Trygghet og samvær med familie kommer først.

Flere nyheter