Kjøp ny vekkerklokke hos Coolpriser.no

18 mars 2021
admin

Den siste tiden har både kjæresten min og jeg sovet litt dårlig og det er noe som påvirker absolutt alt annet i livet, selv om vi kanskje ikke er så glade i å innrømme nettopp det. Jeg liker ikke tanken på at søvn er så viktig, for det gjør det litt mer stress å håndtere det når det ikke føles så bra og man sover litt dårlig. En vekkerklokke fra Coolpriser.no er en del av planen vår for å få litt bedre søvn om natten og litt bedre dager, både mentalt og fysisk.

Men det er heller ikke så rart at man sover litt dårligere i disse tidene og det er det flere grunner til. Det at vi er hjemme hele tiden, det at vi får mindre dagslys, det at vi har så lite variasjon i hverdagen vår, det at vi ikke ser andre mennesker, det at vi ikke går på jobb, men bruker time på time på time på skjermen hver dag og bruker mobilen eller Netflix til å slappe av etterpå.. det er ikke akkurat vanskelig å forestille seg hvorfor søvnen vår blir så påvirket av det.

Søvn er alfa og omega og selv om det kanskje er et lite skritt, så er det å få mobilen ut av soverommet og en vekkerklokke fra Coolpriser.no inn i stedet for, noe som forskningen viser at vil hjelpe oss.

Ut med mobilen, inn med en bok

Det å lese før vi legger oss er en av de tingen vi blir anbefalt å gjøre for bedre søvn og absolutt ikke noe man burde undervurdere. Selv om det kan virke litt vanskelig å komme inn i rutinen – for det er det når man pleier å bare ha nesa i en skjerm hele kvelden i stedet for, såer det absolutt verdt det. Og hjernene din slapper mye bedre av når du leser en ekte bok og ikke en artikkel på mobilen!

Flere nyheter