Massasje av hodet på en mann

17 september 2019
Mathias Bjelland
Massasje av hodet på en mann

Derfor kan hodemassasje være din løsning

Om du er en eldre herremann, så er hårtap helt sikkert noe du har vært borti. De fleste menn som kommer opp i åra møter på hårtap som et reelt problem. For enkelte handler det om genetiske årsaker, mens andre rett og slett har blitt påvirket av miljøet. Et eksempel på sistnevnte er for eksempel når stress fører til både fysiologiske plager, og det faktum at en napper og drar litt i håret innimellom. 

Dessuten påvirker også høy bruk av hårprodukter og for hyppig dusjing ditt hårtap. Det er i det hele tatt mange årsaker til hårtap. Så hvordan snur du det hele og gjør at håret vokser sterkt og tilbake igjen i løpet av kort tid? Vel, dette handler om å virkelig investere i det å pleie roten til problemet, som faktisk bokstavelig talt er røttene til håret ditt. Det er nemlig oftest hårsekkene som dør ut og skaper problemet!

Masser hårsekkene for bedre vekst

Det beste trikset mot hårtap er å aktivere de hårsekkene som er i ferd med å dø ut, eller muligens allerede har dødd ut. Poenget her er at det er disse tapte hårsekkene som gjør at du opplever hårtap. Det er jo tross alt ikke sånn at du har mistet alt ditt hår, så da er det åpenbart at det kun er enkelte hårsekker som er døde. 

Massasje fungerer perfekt for å få i gang blodstrømmen, og en kan også benytte seg av naturlige oljer og massere denne lett inn i hodebunnen. Da får du aktivert blodstrømmen, noe som gir livnæring til hårsekkene, noe som igjen aktiverer disse til å gjøre den jobben de ble satt til!

Langt og levende hår er viktig for alle mennesker. Kanskje vil en ikke ha det nedenfor skuldrene, men en vil neppe heller ha lange viker og måne. Sørg for å holde hårsekkene i live med massasje og oljer!

Flere nyheter