På utkikk etter nye bor?

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Skal du finne nye bor til din bedrift? Da er det flere ting som er viktige. Nemlig en høy kvalitet, at utstyret passer presis for dine behov, og at slitestyrken er høy. Her kan du bli klokere på hvilke bor du kan velge.

Produkter innen boring

Hos https://www.secotools.com/ tilbyr de et stort utvalg av verktøy for profesjonelle, og her har de selvfølgelig også et komplett utvalg av utstyr innen boring. Deres portefølje henvender seg til forskjellige bransjer, og inkluderer blant annet følgende:

Solide hardmetall bor

Disse «tradisjonelle» bor har et stort anvendelsesområde og kan brukes for en lang rekke materialer og applikasjoner. På siden finner du bor i mange forskjellige geometrier og diametere fra 0,1-20 mm. Deres hulltoleranser er slik fra IT7 til IT12. Det betyr at de kan brukes for arbeid i alt fra medisinsk industri til flyindustri.

Du får belegg og geometrier som kan brukes til alt fra de vanlige til de mer avanserte og utfordrende programmer, så det dekker ethvert behov når det gjelder materialer, hastigheter, hullstørrelse mv.

Bor

Vendeskjærsbor

De kvadratiske skjær med fire skjæreegger gir en unik styrke med høy borkropp stabilitet og lav friksjon. Disse bor er utrolig allsidige på grunn av deres utrolig høye varmebestandighet, og den unike designen med en avansert, moderne teknologi.

Det finnes forskjellige muligheter innen vendeskjærsbor avhengig av dine behov, og om varmebestandighet, hastighet eller en lang levetid er viktigst for deg. 

Utskiftbare borkroner

Dette er et opplagt valg for deg som vil redusere kostnadene ved å erstatte eller omslipe bor. Med utskiftbare borkroner kan du nemlig få et større utvalg av borkroner med varierende geometrier og belegg, så du reduserer lagerplassen samtidig med at du ikke må skifte ut hele boret. 

Det finnes borkroner med diameter fra 10-26 mm og med varierende belegg, så det er noe for ethvert behov.

Flere nyheter