Rene gulv er viktige for et fint hjem

16 september 2019
Mathias Bjelland
Rene gulv er viktige for et fint hjem

Rene gulv og innemiljø

Innemiljø er ekstremt viktig. Vi snakker ofte om hvordan vi skal ut og redde denne planetene. Plasten overfyller havene, og eksosen fra biler er i ferd med å ødelegge atmosfæren. Selv om begge unektelig bør være hjertesaker, så er det mange som glemmer bort innemiljøet i sine hjem. Det er tross alt minst like viktig å sørge for å ha et godt miljø i hjemmet, da dette direkte påvirker din egen helse. 

Å gå til innkjøp av en god tørrmopp og vaskemidler er et godt steg. Det er ikke nødvendigvis sånn at en trenger å finne frem en tørrmopp og rengjøre gulvene hver eneste kveld. Allikevel er det viktig å holde en noenlunde regelmessig plan over hvor ofte en skal vaske i hjemmet. Mange vasker tross alt bare et par ganger i året, da de tenker at støvsugingen holder. Det gjør den nok dessverre ikke, og en skikkelig vask må til innimellom!

Vask godt med tørrmopp

Det er viktig å vaske godt i hjemmet med tørrmopp innimellom for å få støv og bakterier ut av huset. Gulvene er en samlingsplass for alt av skit i hjemmet, og vi drar det rundt med oss. Enda verre er det at vi puster dette inn hver dag. Da hjelper det fint å lufte innimellom og støvsuge. Ditt innemiljø har en stor effekt på din helse, og det er viktig å innse. 

Kjøp derfor en tørrmopp og vær sikker på at du får kontroll på helsa di. Du vil nok raskt oppleve bedre helse og mindre sykdom når du tar deg av ditt inneklima. 

Utover det klimamessige, så er det selvfølgelig også bare en positiv ting rent mentalt å ha det rent rundt seg. Det hjelper deg nemlig å se positivt på hvordan du har det, og du kan virkelig slappe av på sofaen, uten å ergre deg over at ting ikke har blitt unnagjort!

Flere nyheter